Nieuws

Uitnodiging Bevrijdingsdag Roermond

16 april 2024
Terug

Dit jaar viert Limburg op een bijzondere manier Bevrijdingsdag en wij zijn namens de school uitgenodigd om op 5 mei a.s. naar Roermond te komen. Onze provincie is namelijk door het Nationaal Comité 4 en 5 mei benoemd tot Provincie van de Vrijheid en we zijn trots dat we in Roermond de Nationale Viering van de Bevrijding mogen organiseren. Dit houdt in dat we extra goed stilstaan bij de betekenis van vrijheid, en dat vieren we uitbundig! 

Provincie Limburg, het Nationaal Comité 4 en 5 mei, de gemeente Roermond en het Bevrijdingsfestival Limburg nodigen jou van harte uit om deelgenoot te zijn van de start van de Nationale Viering van de Bevrijding op zondag 5 mei 2024. Deze uitnodiging behelst twee onderdelen: het cultureel programma bij de ECI, en de vrijheidsmaaltijd op de Markt. 

Bekijk hier een filmpje waarin onze Gouverneur van Limburg, Emile Roemer, jou uitnodigt voor 5 mei! Het begint om 10.00 uur in Roermond. Voor vervoer heen en terug wordt gezorgd. Er mogen in totaal 15 leerlingen mee. Dus wil je mee, meld je dan snel aan! VOL = VOL. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar a.kouwenberg@stichtinglvo.nl.

 

Het College Weert

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!

Het College Weert

Samen leren met plezier!